Black soap

Black Soap
Black Soap

25 a’30 Gr  € 2.50 ( bestel nr 19 )

Flesje om de zeep vloeibaar te maken € 1.00 (bestel nr 26)

Rechtstreeks uit Afrika (Burkina faso).

De zeep ziet er van zichzelf niet mooi uit, maar daar moet je een beetje doorheen kijken. De voordelen die deze zeep biedt zijn enorm. Wanneer de Black Soap met een beetje water in aanraking komt gaat hij al snel schuimen en dit schuim voelt zeer zacht aan. Ook zul je wellicht moeten wennen aan het feit dat deze zeep niet lekker ruikt maar een wat aardse geur heeft. Ik vind dit geen probleem omdat ik na het douchen altijd  Shea Butter crème gebruik.

Wanneer je net met het gebruik van Black Soap begint moet je een beetje voorzichtig zijn. Door de natuurlijke ingrediënten kunnen er wat harde schilletjes in de zeep aanwezig zijn. Het beste gebruik je de zeep op een washandje of wanneer je het gezicht wilt reinigen op een wattenschijfje. Het is aan te bevelen de huid goed na te reinigen met water zodat de restjes zeep goed verwijderd kunnen worden. De huid kan wat trekkerig aanvoelen, dit kun je oplossen door zoals de Afrikaanse vrouwen en ik zelf het doen,door je na het wassen, lekker in te smeren met Shea butter crème!

De ingrediënten: 57% Raw Organic Shea butter, Coconut Oil, Cocoa Ash en Water.

Afrikaanse Black soap
Afrikaanse Black soap

Nog even dit: Black Soap neemt gemakkelijk water op uit de lucht en wordt daardoor snel zacht, je kunt de zeep dus het beste in een afgesloten bakje of in een hersluitbaar  plastic zakje bewaren.

De Black Soap die ik verkoop zijn stukje van zo een

20 a’30 gram.

Deze worden voor mij rechtstreeks uit burkina faso Afrika gehaald.

 

Ik zelf gebruik de Black soap in vloeibare vorm, gezien de zeep vrij zacht is.

Door de zeep vloeibaar te maken heb je maar een heel klein beetje per keer nodig, waardoor je de zeep langer kunt gebruiken gezien deze niet vermorst wordt.

Het vloeibaar maken gaat als volgt, neem een flesje, brokkel je zeep in stukje doe deze stukjes in het flesje.

Doe er heet water bij, en laat de zeep smelten, je kunt de zeep zo sterk maken als jij zelf wilt.

Heb je een stuk zeep over,dan kan je deze bewaren voor de volgende keer.

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met mij op.