Disclamer

Wat is een disclaimer?

Letterlijk vertaald: een niet-opeising van iets, waarmee eigenlijk wordt bedoeld dat er dingen worden afgewezen, met name aansprakelijkheden. Maar een “aansprakelijkheidsafwijzer” klinkt niet echt lekker, en daarom hebben ik het ook maar gewoon bij disclaimer gelaten. Wat het inhoudt kan je hier lezen.

Ik van Savon Alda ben absoluut overtuigd van de voordelen die verbonden zijn aan de natuurlijke ingrediënten die ik verwerk in mijn zeep en cosmetica. Ik geloof dat producten die volledig natuurlijk zijn, milder, gezonder en zachter op de huid zijn.

Pure essentiële oliën, kruiden en andere natuurlijke ingrediënten worden al eeuwenlang gebruikt. Hun folklore en gebruik zijn doorgegeven van generatie op generatie. Wij hebben het nodige onderzocht aangaande de mogelijke voordelen van al onze natuurlijke ingrediënten. Maar, ondanks dat, moeten we toch deze afwijzing maken:

Hoewel vele van de oliën kruiden, essentiële oliën en andere natuurlijke ingrediënten in onze handgemaakte zepen en cosmetica verondersteld worden zekere genezende eigenschappen te hebben, dienen ze niet gebruikt te worden voor zelfmedicatie of om enige vorm van fysieke of mentale aandoening te behandelen. Wij raden het gebruik van onze producten niet aan als vervanging van medische behandeling.

Raadpleeg een dokter of gekwalificeerde specialist als je bezorgd bent over iets aangaande je gezondheid en doe dat altijd voordat je van medicijnen of behandeling verandert.

Ik ben niet verantwoordelijk voor een individuele reactie op een bepaald ingrediënt. Elke productomschrijving op mijn website is inclusief een complete lijst van ingrediënten. Mensen met een (over)gevoeligheid voor een of meerdere van de vermelde ingrediënten dienen het product niet te gebruiken. In geval van twijfel of wanneer je een gevoelige huid hebt; doe zoals je met elk product zou moeten doen wat je op je huid gaat aanbrengen en breng een beetje aan op een klein stukje huid om te zien of er allergische reacties optreden. Is dat het geval, staak dan het gebruik van het betreffende product.

De inhoud van deze website is uitsluitend voor informatieve doeleinden. Deze informatie is niet beoordeeld door de Voedsel- en Waren Autoriteit (VWA). Mijn zepen zijn bedoeld voor jouw bad genoegen en de informatie zoals die wordt verstrekt is verzameld van andere bronnen om je te informeren over de mogelijke voordelen van kruiden, essentiële oliën en andere natuurlijke ingrediënten. en synthetische oliën.

Informatie en beweringen inzake gezondheidsgerelateerde voordelen of bepaalde ingrediënten zijn niet bedoeld om enige aandoening te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. De aangeboden informatie is niet bedoeld om advies van een dokter of andere medische professional te vervangen.
Gebruik de aangeboden informatie zoals aanwezig op deze website niet voor zelf diagnose voor een medische conditie of om gezondheidsproblemen of ziekten te behandelen. De aangeboden informatie is niet bedoeld om als medisch advies te dienen.

Als je vermoed dat je een medisch probleem hebt, neem dan direct contact op met je zorgverlener.